Lippa er et dansk brand, der specialiserer sig i elektronikprodukter til små priser.

Hos Lippa finder du et bredt udvalg af elektronik- og tech-produkter, du ikke finder andre steder – til priser, du helt sikkert ikke finder andre steder. Vi har nemlig fjernet en masse fordyrende led, så vi kan holde prisen helt i bund.  

  • Stort og bredt sortiment af diverse elektronikprodukter  
  • 100% egenproduktion 
  • Pålidelige produkter til små priser 

Kunderne vælger Lippa, fordi de får, hvad de betaler for – et produkt, der gør præcis det, det skal. Hverken mere eller mindre. 

Lippa – Det betaler sig 

Hvis kvaliteten på et produkt ikke holder, kan prisen aldrig være god.  

Derfor er det essentielt, at vi kan stå inde for vores produkter. Det er trods alt det, der gør, at vi kan kalde det skarpe priser.  

Men – selvom kvaliteten holder, er der en grund til, vi kan sælge vores produkter til så gode priser. 

Det er dyrt at kæle for detaljen – så det har vi droppet. Vi har skåret alt det overflødige fra, så vi kan tilbyde mellemklasseprodukter til skarpe priser. Hos Lippa er det ikke et storladent univers eller en omfattende brandingstrategi, der sælger – det er pris, udvalg og service.  

Du får det, du betaler for – vi sælger en pålidelig Polo, ikke en mærkedyr Mercedes. Dét skal vores kunder ikke være i tvivl om.  

Det betyder, at vi ikke pakker noget ind i storladne ord og superlativer. Vi siger tingene, som de er – i en frisk, let og imødekommende tone.  

Lippa – når du bare gerne vil have noget, der virker 

Hvis vi skulle beskrive Lippa som brand, ville vi sige... 

  • Vi er ordentlige 

Bare fordi, prisen er presset i bund, behøver vores ordentlighed eller service ikke at være det. Selvom vi har sparet på mange fronter, sparer vi ikke på høfligheden eller de store smil. Både i vores kundeservice og i vores hjemmesidetekster gør vi os umage for at være imødekommende, nede på jorden og møde vores kunder, hvor de er.  

  • Vi sælger elektronik med et glimt i øjet 

Vores produkter udgiver sig ikke for at være noget, de ikke er – og det derfor, vi siger, at vi er det perfekte brand for kunder, der bare gerne vil have noget, der virker. Vi siger tingene, som de er – og selvom vi gør det med et glimt i øjet, prøver vi aldrig at gemme os bag store ord, jokes eller “fancy” markedsføring.

  • Vi vil være Nordens førende “Value for money” brand 

Vi tør godt at tænke stort – og missionen er klar: Vi vil være nordens førende inden for det, vi gør. Derfor er vores sortiment stort og bredt, vores service i top og priserne presset i bund.  

Få råd til mere – køb din elektronik hos Lippa 

Vi har skåret alt det overflødige fra, så vores kunder får kvalitetsdygtige produkter til små priser.   

Lippa er ikke dyrt. Men det er faktisk heller ikke billigt – for det er vores produkter ikke. Hos os hænger pris og kvalitet sammen, så derfor omtaler vi aldrig vores priser som billige.  

3 grunde til, kunderne vælger Lippa: 

1. Gode produkter, fair priser 

Vores kunder kender kvalitet - men de gider ikke at betale overpris. De elsker en god handel, hvor de virkelig føler, at de får noget for pengene. Og det gør de altid hos Lippa. Vores kunder skal føle, at de har vundet i Lotto, når de ser, hvor meget de kan få hos os sammenlignet med vores konkurrenter.  

2. Serviceniveauet er i top 

Vi leverer altid god og ordentlig service til vores kunder. For selvom vi har skåret en masse fra, er der ikke sparet på servicen. Det betyder nemlig, at kunderne kommer igen, og igen og… 

3. Det er et trygt sted at handle 

Kvaliteten er dansk, men priserne og udvalget… de minder nok mere om noget, du kan finde på de lidt tvivlsomme hjørner af internettet. Men modsat mange andre steder, har vi vores egen afdeling i Asien, og vi kvalitetssikrer selv alle vores produkter. Vi gør vi os umage for at sikre, at kunderne føler sig trygge og taget i hånden hele vejen gennem købsrejsen.