Generelle oplysninger:
Lippa ApS
E-mailadresse: support@lippa.dk

Administrationsadresse:
BORN Nordic ApS
CVR-nr: 37859818
Landbrugsvej 10L
5260 Odense
E-mailadresse: support@lippa.dk

Generelt:
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra og handler indgået med Lippa ApS. Enhver fravigelse af de generelle salgs- og leveringsbetingelser, kan kun ske efter skriftlig tilladelse fra Lippa ApS.

Priser:
Alle priser på hjemmesiden er, med mindre andet er angivet, kontante enhedspriser inkl. moms, import told samt afgifter, dog eksklusiv levering. Alle priser på hjemmesiden er danske priser (DKK). Lippa ApS forbeholder sig retten til at ændre priser uden varsel. Ved overskridelse af betalingsfristen, samt ved salg til erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at debitere det forfaldne beløb med 2 % i rente pr. måned samt et rykkergebyr svarende til DKK 80,- inkl. moms pr. rykker. Varen forbliver ejendom til Lippa ApS indtil hele købesummen inkl. evt. renter og omkostninger er betalt. Alle sager som ikke betales efter rykkerskrivelser overdrages til RKI A/S.

Bestilling:
Alle varer kan bestilles online i vores webshop. Bestilling kan ske alle døgnets 24 timer – 365 dage om året
Ordrer ekspederes alle hverdage i tidsrummet 09:00 – 16:00.

Returnering:
Alle returvarer skal sendes til vores lager på adressen:
Lippa ApS
Landbrugsvej 10L
5260 Odense
Att: “ordrenummer”

Betaling:
Dankort
VISA/Dankort
VISA Electron
Master Card
MobilePay
EAN til offentlige institutioner: kontakt os på support@lippa.dk

Lippa ApS opkræver ingen kortgebyr eller anden afgift for betalingen.
Det fulde beløb debiteres, når varen sendes afsted til modtager.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Levering og fragt:

Forsendelser pålægges fragtomkostninger efter gældende takster. Varer leveres almindeligvis inden for 1-2 hverdage. Gratis fragt gælder levering til Dao Pakkeshop/GLS Pakkeshop/Posthus og GLS levering til arbejdsplads. Lippa ApS drives kun som internetvirksomhed, hvorfor der ikke er mulighed for personlig betjening på adressen uden forudgående aftale, eftersom der ikke føres lager på adressen. Ønsker du at komme forbi og se produkterne eller afhente en ordre, så skal du inden ankomst have lavet en aftale. Kontakt os på livechat eller support@lippa.dk.

Ved køb af flere produkter, hvor et eller flere produkter er forudbestilling, sendes din ordre samlet, når alle produkter er på lager. Ønsker du dellevering kan der forekomme ekstra fragtomkostninger. Kontakt os for nærmere information og aftale.

Returret:
Vi tilbyder 14 dages fuld returret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på support@lippa.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

I tilfælde af, at du nægter modtagelse af pakken eller ikke afhenter din pakke i en pakkeshop, posthus eller pakkeboks, så vil omkostningerne for returnering af pakken til vores adresse pålægges dig. Omkostningerne modregnes i krediteringen til det benyttede kreditkort. Retur- og håndteringsomkostningerne er på 45 kr.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Sørg derfor altid for at passe ekstra godt på den originale emballage I tilfælde af, at du skal benytte fortrydelsesretten.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50kr. Dette er blot en forventet pris og afhænger af, hvordan du sender pakken retur og med hvilket fragtfirma.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os for produktet, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Såfremt du har fortrudt købet ved at nægte at modtage eller afhente produktet vil vi modregne returomkostningerne i din tilbagebetaling.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Lippa ApS
Landbrugsvej 10L
5260 Odense
Att: Fortrydelse “ordrenummer”

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav ved mindre andet er aftalt. Skulle det alligevel ske, vil ekstra omkostninger bliver fratrukket i tilbagebetalingen.

Reklamationsret:
Der gives 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det er dog en forudsætning, at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen eller fejlen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig.

For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed såsom batterier, powerbanks og LED pærer) gælder det, at almindeligt slid ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning kan indtræde inden udløbet af de 2 års reklamationsret.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal varen sendes til os på vores adresse. Ved reparation skal udførlig fejlbeskrivelse samt kopi af faktura medsendes. Varer til ombytning/reparation skal så vidt muligt returneres komplet. I tilfælde af returnering af en vare, hvor der ikke kan konstateres nogen fejl, forbeholder Lippa ApS sig retten til, at fakturere Dem et eftersynsgebyr på brugt tekniker tid samt forsendelse. (1 teknikertime faktureres med DKK 395,- inkl. moms.)

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Lippa ApS
Landbrugsvej 10L
5260 Odense
Att: RMA “ordrenummer”

Når du returnerer varen, bedes du sende en mail til support@lippa.dk, hvor du beskriver problemet så detaljeret som muligt samt oplyser dit ordrenummer. Når pakken sendes, vedlægges en følgeseddel med ordrenummer.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Force Majeure:
Enhver ordre modtages under forbehold af force majeure, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råvarer, ildebrand, beskadigelse af Lippa ApS eller leverandørernes produktionsapparat, svigtende transportmuligheder, import eller eksportforhold samt enhver anden begivenhed, der hindrer/ begrænser os i at levere varen. Lippa ApS har mulighed for at vælge mellem at hæve handlen, hæve en del af den, eller at levere så snart hindringen for normal levering er bortfaldet. Vi friholder os for ethvert tab De måtte lide som følge af den manglende levering ved Force Majeure.

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Lippa ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på https://lippa.dk er Jacob Oppenheim.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Vi har indgået databehandlingsaftaler med tredje parter så som E-mærket, Trustpilot, GLS, Post Nord m.fl. alle inden for EU. Dog behandler Klaviyo e-mailoplysninger, på kunder der modtager vores nyhedsbrev, på servere i USA. Klaviyo er Privacy Shield certificeret, jf. https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG, hvorfor det er vurderet, at Mailchimp sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Som registreret hos Lippa Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@lippa.dk

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til support@lippa.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Dansk kundeservice:
Kundeservice e-mail: support@lippa.dk

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres efter Dansk lov.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 06.03.2023

Standardfortrydelsesformular:
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Lippa ApS
Landbrugsvej 10L
5260 Odense
E-mail: support@lippa.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Top of Form